HVAD KOSTER DET?

VORES PRISER

INGEN FASTE PRISER

FAIR PRISER MED GODE RESULTATER!

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, især ikke i denne branche. Det kan hurtigt blive en dyr oplevelse, hvis man ikke er opmærksom!

Vi går meget op i at det er et personligt og ærligt samarbejde. Derfor har ingen lange bindende og overskuelige kontrakter!

Forskellen på os og de store bureauer er, at vi har meget lavere udgifter og ingen ansatte. Det betyder at vi har et meget mere personligt samarbejde med vores kunder, end mange af de store bureauer.

Vi har ingen faste priser, da det afhænger meget af hvor omfattende opgaven er og hvad dit budget på annoncerne vil være. Ud fra dit dækningsbidrag og budget, kan vi lave en nulpunktsberegning og konkludere en fair pris for begge parter!

VI VED HVAD VI SNAKKER OM.

0 kr.
MÅNEDLIDT AD SPEND
0 x
GNS. ANNONCE AFKAST
0 år
års erfaring

ANNONCE INDHOLD

Sæt dit budskab i bevægelse med video.

82 % af al mobiltrafik forventes at være video i 2022. Derfor tilbyder vi din virksomhed forskellige videoannoncetyper, placeringer og platforme, så du kan nå ud til din målgruppe med indhold, der matcher den måde, de bruger tid på online.

Video giver også meget mere interaktion, da det får brugerene til at se din annonce i længere tid. Dette resulterer i at video ni ud af ti gange, giver et højere afkast end et billede, ville få.

Det koster det samme, som at annoncere med et billede. Derfor er det rigtigt vigtigt, at man har en god video, som har god lyd og undertekster. Grunden til undertekster er vigtige er, fordi at 70% på Facebook og instagram ser videoer uden lyd.

Skip to content