REFERENCER

TIDLIGERE SUCCES CASES

BAMBUS DANMARK

ANNONCE AFKAST PÅ 1189.11%!

Bambus Danmark kom til os med et ønske om at være mere synlig på Facebook. Dog havde Jeanett ikke prøvet at gøre brug af Facebook markedsføring før. Derfor ville hun gerne prøve det af, med et mindre budget.

2300 kr. senere har vi omsat for lidt over 27.000 kr., kun ved brug af Facebook annoncering. Derfor er Bambus Danmark et godt eksempel på at man ikke behøver at bruge en formue, før det kan betale sig, at gøre brug af Facebook markedsføring!

Afspil video

SKYVAC - DAMSCLEANER A/S

HØJ KVALITETS LEADS TIL KUN 79 KR!

Damscleaner A/S, som er ejerselskabet til SkyVac Danmark har nogle af industriens bedste industrielle støvsugere. 

Da de kom til os var ønsket at komme ud til virksomheds ejere på hele Sjælland. I dette tilfælde, snakker altså vi om B2B salg og ikke, som normalt B2C. 

Her kommer Facebooks stærke værktøjer og data i spil. Vi formåede at skaffe SkyVac 24 leads, med et lille spend på kun 1900 kr!

Dette svarer altså til 79 kr. pr. lead. Vi snakker høj kvalitets leads, som bliver sendt direkte til deres mail, når formularen på annoncen bliver udfyldt. 

Afspil video

VIL DU VÆRE VORES NÆSTE SUCCES CASE?

JAGT & LYSTFISKERHUSET

STIGNING AF FYSISKE KUNDER!

Leon, som er indehaver af Jagt & lystfiskerhuset kom til mig med et ønske om at være mere synlig på det sociale medier. Han havde dog ikke tiden og viden nok selv, til at gå igang. 

Problemstillingen i Leons tilfælde er, at han ikke har en online webshop, som han kan sælge fra. Derfor en anderledes case, med en anden tilgang.

Det er meget sværere at få folk fysisk op i en butik, end det er at sælge gennem en webshop. Derfor satte vi en række kampagner igang, med nogle gode tilbud, som folk tog rigtigt godt imod. 

Leon så en generel stigning af kunder i hans forretning og siden da flyttet ud i en stor ny forretning!

Afspil video

LETBOLIGSALG

STOR KONKURRENCE PÅ ET SVÆRT MARKED

John havde et vision om at Letboligsalg, skulle give blive en af Danmarks bedste mæglerforretninger og åbne flere afdelinger i landet.

Gennem Facebook har vi skaffet Letboligsalg 22 leads, som ønskede en salgsvurdering af deres bolig. Det kan være et svært marked at annoncerne for, fordi det er præget af stor konkurrence og høje boligpriser.

Trods boligmarkedets udvikling, formåede vi at give en masse trafik og øget salgsvurderinger. Den gennemsnitlige pris pr. lead, for ejendomsmæglere ligger normalt på 2.400 kr. Ud fra det kan vi vurdere at vi har performet bedre end Letboligsalgs konkurrenter!

Afspil video

VI SKABER ET PERSONLIGT SAMARBEJDE

Skip to content