brugen af facebook & instagram i danmark

Facebook 77%
Instagram 24%

DANSK ERHVERV MENER AT DET ER EN GOD GRUND TIL, AT BENYTTE FACEBOOK

»Virksomhederne har indset, at sociale medier er kommet for at blive. De er umulige at komme uden om, når man taler kommunikation og forretning i dag,« siger hun til Berlingske Nyhedsbureau og tilføjer:

»De sociale medier har rigtig godt fat i danskerne, og vi bruger meget tid der. Hvis man skal prioritere sine annoncekroner og sine ressourcer i øvrigt, er det digitale en vigtig platform. 

Jeg synes, at man ser virksomheder i mange forskellige brancher bruge sociale medier fornuftigt, men det er klart, at især der, hvor du har en direkte kunderelation, kan det være mere oplagt.«

Astrid Haug mener, at sociale medier kan noget, som traditionelle medier ikke formår.

»På sociale medier er der dialog, så du får mulighed for at komme tættere på din kunde frem for at have en avisannonce, hvor du ikke rigtig ved, hvordan de reagerer. På sociale medier kan du med det samme aflæse, hvordan folk reagerer på det, du smækker i hovedet på dem.«

Undersøgelsen viser, at 78 procent af virksomhederne, som er på sociale medier, har en profil på Facebook. 59 procent er på LinkedIn, og 19 procent er på Twitter og YouTube.

Hvorfor FACEBOOK markedsføring er vigtigt i dag

Der er uendelige muligheder med Facebook annoncering. Det kan derfor være svært som selvstændig at vide, hvilke strategier og metoder man skal anvende for, at man får de bedste resultater.

Facebooks målgruppeværktøjer er meget præcise og det er også en af grundende til at man kan sikre sig øget kendskab til dit brand, salg eller flere leads til lavere priser end hos andre socialemedier. 

Hvad kan Facebook annoncering gøre for din forretning?

Med Facebook annoncering kan du skabe en større omsætning i din virksomhed, hvis det gøres rigtigt. Vi tager de nødvendige forbehold og er altid opmærksomme på hvad vi kan gøre får at skabe størst vækst.

Sociale mediers betydning for virksomheder?

 Alt efter formål, målgruppe og indhold er det et valg mellem Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram og YouTube i 

arbejdet med brand, salg og rekruttering.

Spørgsmål er om sociale medier er relevante for alle virksomheder som markedsføringskanal? Og det korte svar er JA.

Fordi de:
1. Giver en direkte og billig adgang til at komme i kontakt med kunderne.
2. Får spredt budskaberne hurtigt ud.
3. Kommunikere direkte med kunderne. 

Og der er en tendens til at brugerne i højere grad end normalt, på grund af den personlige kommunikation, har paraderne 

nede og ikke er så kritiske overfor reklamer, som de normalt er i andre sammenhænge.

Vores tilgang til Facebook annoncering

Facebook annoncering kan umiddelbart virke let. Men det kræver tid, dedikation og meget analyse at sikre kontinuitet i både trafikkvalitet og volumen, så du altid får størst afkast af dit budget.

Få mest muligt ud af dit marketing budget


Facebook er verdens mest brugte sociale medie, og i Danmark har 77% af befolkningen en Facebook profil.

Derfor er det meget attraktivt at bruge Facebook, som en annonceringsplatform, da  langt de fleste af ens kunder, og fremtidige kunder allerede befinder sig på Facebook.

Dette betyder at man kan få en rigtig rentabel forretning med Facebook annoncering.

Samtidig har Facebook jo opkøbt Instagram, hvilket betyder at Facebook annoncering, også kan fremkomme på Instagram, hvilket man dog selv kan styre.

I Danmark har ca. 80% af alle virksomheder en Facebook. Men flere og flere virksomheder bliver opmærksomme på, hvor stort reklame potentialet er på Facebook.

Der er rigtigt mange muligheder med Facebook annoncering. Om man er en restaurant eller en webshop, så kan man skalere sin virksomhed meget med Facebook annoncering.

Vores tilgang til Facebook annoncering

Facebook kender deres brugere bedre end nogen anden virksomhed. Som annoncør får man adgang til at bruge den store mængde data til skarp målretning af dine annoncer. Det sikrer, at du kun betaler for at få vist annoncer til brugere, som sandsynligvis er interesseret i dine produkter eller ydelser. Nedenfor er et udsnit af de mange segmenteringsmuligheder.

Skip to content